Головна » Архів матеріалів

Моя основна вимога до конкурсної комісії - це фаховість та неупередженість,- підкреслив Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук


Головою Державного агентства лісових ресурсів України було прийняте рішення про оновлення складу комісії з конкурсного відбору керівників держпідприємств галузі.

«До цієї роботи залучено висококваліфікованих фахівців лісового господарства та незалежних експертів – спеціалістів кадрових агентств, представників громадськості, науковців»,- заявив Олександр Ковальчук.

Серед членів комісії, запрошених Держлісагентством, є менеджер із підбору персоналу кадрової компанії Collars Executive Recruitment Аніта Таранюк. Компанія давно працює в Україні та основним своїм завданням вважає створення сприятливих умов для успішного розвитку бізнесу завдяки правильно підібраній команді менеджерів.

Взяти участь у роботі дав згоду і Максим Розгон – керуючий партнер "OSOBA&quo ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: victor_147 | Дата: 12.11.2015 | Коментарі (0)

Відпочинок у лісі – це романтично, затишно і дуже традиційно для кожного з нас, особливо у теплу пору року. Але він має бути комфортним і максимально безпечним – причому це стосується як відпочивальників, так і власне лісу. Особливої актуальності ця тема набуває під час пожежонебезпечного періоду. Тому лісівники ДП «Буський лісгосп» досить багато уваги приділяють створенню рекреаційних пунктів.

         Їх облаштовують переважно вздовж автомобільних трас. Тоді працівники лісової охорони дбають ще й про те, аби до зони відпочинку був зручний під’їзд і можливість припаркувати авто. Але такі ж рекреаційні майданчики можуть бути в глибині лісу або поблизу населених пунктів – в місцях, традиційно вибраних місцевими мешканцями для свого відпочинку.

        В кожному такому пункті є зручн ... Читати далі »

Переглядів: 568 | Додав: victor_147 | Дата: 11.11.2015 | Коментарі (0)

Держлісагентство запроваджує систему електронних державних закупівель "ProZorro"

Основною метою запровадження електронних закупівель є ефективне витрачання державних коштів, а також запобігання корупції завдяки громадському контролю та розширенню кола постачальників.

Постачальником програмного рішення для підключення до «ProZorro» було обрано компанію «АПС Солюшинз» на безкоштовній основі (згідно з правилами ProZorro для державних замовників).

Компанія «АПС Солюшинз» з серпня 2015 року подала заявку та виконала першочергові умови для підключення до проекту електронних державних закупівель «ProZorro» та почала інтеграцію програмного продукту відповідно до концепції вказаної системи.

28 жовтня 2015 року компанія повідомила про готовність до тестування та подала заявку на проведення інтеграції із системою «ProZorro».

З 01.11.2015 Держлісагентство ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: victor_147 | Дата: 11.11.2015 | Коментарі (0)

29 жовтня відбулась колегія Державного агентства лісових ресурсів України під головуванням Олександра Ковальчука.

У ході засідання присутніх було поінформовано про візит делегації Держлісагентства до Латвійської Республіки. Мета поїздки - відвідання Латвійської державної лісової служби та Державного акціонерного товариства «Латвійські ліси», обмін досвідом з питань реформування лісової галузі , ознайомлення із структурою, функціями, пріоритетними завданнями, найважливішими досягненнями лісової служби та акціонерного товариства.

Також було заслухано доповіді керівників підприємств «Вінницялісозахист», «Івано-Франківськлісозахист», «Харківлісозахист» про санітарний стан лісів, заходи боротьби із шкідниками і хворобами лісу та фітосанітарний моніторинг інвазивних шкідників і хвороб лісових насаджень України.

З питанням законодав ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: victor_147 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

Осінній ліс

Як красиво в осінньому лісі! Дерева та кущі вбралися у різнобарвні шати: золотисто-жовтий, вишнево-червоний, темно-зелений. Серед строкатого листя чітко вирізняються чисто-чорні або сліпучо-білі стовбури. Кожне дерево має своє особливе вбрання, свої неповторні відтінки кольорів. Все залежить від його породи: ясен це чи береза тощо.

У сонячний день осіннє листя буквально світиться в променях! Сонце ще гріє, але повітря вже холодне, свіже та чисте. І якось незвично тихо осіннім днем ​​в лісі. Тільки чути під ногами: «шур-шур». Це опале листя м'яко вкриває до весни висохлу та поруділу траву. Або ще один лист відірветься від гілки і майже без звуку опуститься вниз, до інших листочків.

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »
Переглядів: 585 | Додав: victor_147 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» та наказів ДП «Буський лісгосп», в мисливських угіддях Буського району 31 жовтня розпочинається нагінне полювання на копитних тварин (козуля, кабан), а також на куницю лісову, бобра, борсука за ліцензіями згідно з затвердженими наказом Мінагрополітики №172 від 05.05.2015 року лімітами добування.


     Днями колективного полювання є субота та неділя.
   За інформацією щодо вартості ліцензій, відстрільних карток, послуг, що надаються мисливцям під час полювання та іншою інформацією звертатись до користувачів мисливських угідь.
  Полювання заборонено:
  - на відтворюючих ділянках,
  - на відстані ближче 200 м від будівель населеного пункту та окремо розташованих будівель, де можливе перебування людей, ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: victor_147 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

У Львові 1 листопада урочисто відзначили 97-у річницю утворення Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР) та вшанували пам’ять Українських січових стрільців і вояків Української галицької армії.   

1 листопада 1918 року у Львові було проголошено Західно-Українську Народну Республіку, яку очолив сотник Українського Січового Стрілецтва, вихованець Станіславівського «Пласту» Дмитро Вітовський. Упродовж майже п’яти місяців нинішній Івано-Франківськ був столицею ЗУНР на чолі з президентом, доктором Євгеном Петрушевичем.

прес служба ДП "Буський лігосп"

Переглядів: 527 | Додав: victor_147 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

                        Бережіть ліс – своє майбутнє !

Ліси – це зелені легені нашої планети, що наповнюють атмосферу киснем. Чотири дорослих дерева за добу віддають в атмосферу стільки кисню, що його вистачає для дихання однієї людини.

     З лісу ми отримуємо харчові продукти (ягоди, гриби, лікарські рослини), сировину для виготовлення паперу, деревину для будівництва і виготовлення меблів, також ліс сприяє підтриманню нормального водного режиму річок, регулює клімат на величезних територіях, захищає ґрунти від ерозії і сприяє підвищенню врожайності полів.

       Напевно, Ви не раз бачили у лісі завалені сміттям місця відпочинку людей, людини, миючої машину біля річки або озера, квіткарів, що продають конвалії або інші рідкісні і зникаючі види рослин. Можна перерахов ... Читати далі »

Переглядів: 564 | Додав: victor_147 | Дата: 30.10.2015 | Коментарі (0)

                   Інформація  про  діяльність   ДП «Буський лісгосп» 

ДП «Буський лісгосп» утримує гідні позиції серед підприємств району по рівню заробітної плати. За  підсумками  роботи за 9-ть місяців 2015р. середньомісячна заробітна  плата  одного працюючого  склала 4440 грн., за відповідний  період  минулого року вона становила - 3189 тис.грн. Обсяг реалізованої  продукції  склав  29782  тис. грн. або  202,4 %  до відповідного періоду минулого року.  Відповідно збільшилися надходження до бюджету  всіх рівнів: до державного бюджету сплатили  2755 тис.грн., до місцевого – 1888 тис.грн., єдиного соціального внеску- 2384 тис.грн.

Дебіторська заборгованість  зменшилась  на 1591 тис.грн. порівняно з минулим роком та ст ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: victor_147 | Дата: 29.10.2015 | Коментарі (0)

Колекитив ДП "Буський лісгосп" проти призначення директором підпримства Дудича Р.І.

Колектив ДП "Буський лісгосп" не підтримує рішення конкурсної комісії Державного агенства лісових ресурсів України про призначення директором підприємства дудича Р.І.

З ... Читати далі »

Переглядів: 824 | Додав: victor_147 | Дата: 21.09.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 34 »