Головна » 2015 » Листопад » 3 » Полювання на парнокопитних
10:36
Полювання на парнокопитних

Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» та наказів ДП «Буський лісгосп», в мисливських угіддях Буського району 31 жовтня розпочинається нагінне полювання на копитних тварин (козуля, кабан), а також на куницю лісову, бобра, борсука за ліцензіями згідно з затвердженими наказом Мінагрополітики №172 від 05.05.2015 року лімітами добування.


     Днями колективного полювання є субота та неділя.
   За інформацією щодо вартості ліцензій, відстрільних карток, послуг, що надаються мисливцям під час полювання та іншою інформацією звертатись до користувачів мисливських угідь.
  Полювання заборонено:
  - на відтворюючих ділянках,
  - на відстані ближче 200 м від будівель населеного пункту та окремо розташованих будівель, де можливе перебування людей,
   - у темний період доби (пізніше години після заходу сонця і раніше години до його сходу).
  Під час полювання мисливець повинен мати при собі такі документи: даржавне посвідчення мисливця, контрольну картку обліку добутої дичини та порушень правил полювання на 2015р., відстрільну картку користувача мисливських угідь, дозвіл на зберігання та носіння зброї, за наявності мисливських собак - паспорт на собаку.
  За відсутність відмітки у відстрільній чи контрольній картці про проведення полювання у зазначений день чи добуту дичину особисту відповідальність несе мисливець. Перед початком полювання всі мисливці повинні пройти інструктаж з техніки безпеки при поводженні зі зброєю та здійснення полювань.

У ДП «Буський лісгосп» працюють три мисливствознавці та один єгер.

Мисливствознавець Буського району Володимир Хомич, який безпосередньо здійснює обмін контрольних карток обліку добутої дичини, прийомні дні понеділок та п’ятниця за адресою ДП «Буський лісгосп». Та здійснює підготовку усіх бажаючих, які хочуть отримати посвідчення мисливця державного зразка.

Інженер-мисивствознавець ДП «Буський лісгосп» Войціцький І.М. проводить контроль за законністю проведення полювання на території мисливських угідь ДП «Буський лісгосп» та інших мисливських угідь Буського району.

Бажаємо всім мисливцям бажаємо вдалого полювання

Мисливствознавець Хомич В.В.

Переглядів: 606 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: