Головна » 2015 » Листопад » 12 » Моя основна вимога до конкурсної комісії - це фаховість та неупередженість,- підкреслив Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук Головою
17:35
Моя основна вимога до конкурсної комісії - це фаховість та неупередженість,- підкреслив Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук Головою

Моя основна вимога до конкурсної комісії - це фаховість та неупередженість,- підкреслив Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук


Головою Державного агентства лісових ресурсів України було прийняте рішення про оновлення складу комісії з конкурсного відбору керівників держпідприємств галузі.

«До цієї роботи залучено висококваліфікованих фахівців лісового господарства та незалежних експертів – спеціалістів кадрових агентств, представників громадськості, науковців»,- заявив Олександр Ковальчук.

Серед членів комісії, запрошених Держлісагентством, є менеджер із підбору персоналу кадрової компанії Collars Executive Recruitment Аніта Таранюк. Компанія давно працює в Україні та основним своїм завданням вважає створення сприятливих умов для успішного розвитку бізнесу завдяки правильно підібраній команді менеджерів.

Взяти участь у роботі дав згоду і Максим Розгон – керуючий партнер "OSOBA", спеціаліст в області управління персоналом, який має більше 10 років досвіду роботи в провідних компаніях України та в міжнародних рекрутингових компаніях. Неодноразово брав участь у роботі кадрових комісій Одеської ОДА, Державного агентства рибного господарства, Держгеокадастру. Ключовою вимогою до проведення конкурсів він вважає можливість залучення незалежних фахових експертів, що повністю нівелює договірні призначення. Така практика, на його думку, формує довіру до конкурсів у громадськості та приваблює ефективних менеджерів переходити з бізнесу до державного сектору.

Важливо, що серед наших експертів є Олександр Ладигін - голова правління Всеукраїнської громадської організації «Якість життя», яка активно займається питаннями соціального середовища, зокрема екологічною проблематикою.

Від фахівців-науковців до кадрового конкурсу залучено кандидата сільськогосподарських наук, старшого наукового співробітника Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України Юрія Никитюка. Він також є представником Української екологічної асоціації «Зелений світ», яка займається розробкою науково обґрунтованих заходів з усунення екологічних ризиків.

Продовжить роботу щодо конкурсного відбору керівників державних підприємств Держлісагентства Ірина Гнутова – начальник Відділу кадрового забезпечення АПК та оформлення нагород Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Також до складу комісії включено Олексія Зубрицького – радника Міністра аграрної політики та продовольства України, який має досвід проведення подібних конкурсів.

«Вважаю, що кадрова політика у лісовій галузі повинна бути прозорою, тому ми мінімізували участь працівників Держлісагентства у складі комісії з конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників державних підприємств. Але, наголошую, моя основна вимога до комісії – це фаховість та неупередженість»,- підкреслив Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук.

Прес-служба Держлісагентства

 

Переглядів: 488 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: