Головна » Архів матеріалів

Щорічно працівниками ДП «Буське лісове господарство» з метою примноження та збереження природних ресурсів та з метою задоволення потреб населення в новорічних ялинках створюються спеціальні плантації новорічних ялинок де в основному і проводиться їх заготівля. З метою сприяння підготовці відзначення Новорічних та Різдвяних свят ДП «Буський лісгосп» організовує торгівлю новорічними ялинками. Торгові майданчики будуть створені   на території підприємства, де за значно нижчими цінами  буде реалізовуватись новорічна ялинка.

... Читати далі »
Переглядів: 549 | Додав: victor_147 | Дата: 09.12.2015 | Коментарі (0)

3 грудня поточного року на Товарній Біржі «Львівська Універсальна» відбулись аукціонні торги деревиною лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ заготівлі першого кварталу 2016 року.

ДП "Буський лісгосп" було виставлено на торги 1355 м3 деревини реалізовано на торгах 1350 м3.

На торги зареєструвалось та брало участь 153 учасники – представники малого та середнього бізнесу переробників деревини.

На торгах були куплені наступні лоти

... Читати далі »
Переглядів: 622 | Додав: victor_147 | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

http://www.lvivlis.com.ua/image/elektronni%20zakupivli.png

Відповідно до наказу Держлісагентства України від 16.10.2015 року №230 «Про порядок застосування системи електронних закупівель» усі підприємства, котрі входять до сфери управління Львівського ОУЛМГ перевели свої закупівлі товарів, робіт та послуг на електронний майданчик «APS Tender Система управління закупівлями» на платформі системи «Prozorro».

В управлінні відбувся семінар – навчання за участі представників ДП «Лісогосподарський інноваційно – аналітичний центр» - оператора ПЗ «APS Tender» та усіх підприє ... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: victor_147 | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

Держлісагентство повністю виконало замовлення щодо постачання деревини до зони АТО, - повідомив Олександр Ковальчук

Державне агентство лісових ресурсів України у повному обсязі виконало замовлення Міністерства оборони України щодо постачання деревини для будівництва фортифікаційних споруд у зоні АТО. Про це заявив Голова відомства Олександр Ковальчук.

Зокрема, галузь безкоштовно відвантажила 17 тис. кбм деревини100 % від замовлення) та додатково розпочала постачання ще 2,7 тис. кбм. З них, станом на 30 листопада, замовник отримав 1,9 тис. Протягом поточного тижня Міністерство оборони України отримає залишок.

«Підтримка Збройних Сил України – наш пріоритет. Галузь допомагає деревиною, технікою, робочими руками, волонтери збирають кошти. Постачання лісоматеріалів галузь виконала вчасно у повному обсязі», − наголосив Олександр Ковальчук.

Крім того, майже повністю виконано замовлення обласних державн ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: victor_147 | Дата: 02.12.2015 | Коментарі (0)

29 листопада 2015 розпочинається сезон полювання на зайця-русака

      Сезон полювання на зайця-русака відкривається у мисливських угіддях Буського району 29 листопада, триватиме він до кінця грудня 2015 року.

       На полюванні необхідно мати при собі перелік документів: відстрілочну картку, посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушення правил полювання, дозвіл на зброю, а також паспорт на собак мисливських порід у разі їх використання.

       Бажаємо мисливцям Бущини вдалого полювання !

 

Районний мисливствознавець

Буського району                       & ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: victor_147 | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

25 листопада у приміщенні готелю «Київ» відбувся круглий стіл на тему: «Реформа лісового господарства – шлях від сировинної галузі до високоефективної деревообробки». Захід був ініційований МДО «Депутатський контроль».

У ході зустрічі обговорювались актуальні питання щодо реформування лісової галузі, збільшення обсягів обробки деревини в Україні, запровадження нових програм кредитування підприємств тощо.

Від запровадження мораторію очікуємо зниження цін по деяким позиціям необробленої деревини на внутрішньому ринку. Однак важливо, щоб з’явилися ефективні переробні підприємства. Тоді лісовим господарствам не доведеться зменшувати об’єми заготівлі, а цінові коливання не вплинуть на роботу галузі», – повідомив Голова Державного агентства лісових ресурсів України Олександр Ковальчук.

Серед запрошених були наро ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: victor_147 | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

Заготівля лісонасіннєвої сировини

Одночасно із посадкою та доповненнями лісових культур восени проводяться заготівля лісового насіння. Саме зараз розпочинається збір лісо насіннєвої сировини ялини звичайної, модрини європейської та жолудя дуба звичайного. Особливо важливим є заготівля жолудя дуба, адже минулий рік виявився неврожайним для цієї лісоутворюючої породи. Щоб поповнити дефіцит лісонасіннєвої сировини, на нашому підприємстві прикладають максимум зусиль для збору якомога більшої кількості насіння і забезпечити в майбутньому власні потреби у стандартному садивному матеріалі на декілька років вперед.

На даний час ДП «Буський лісгосп» вже заготовив понад 3 т. жолудя і не зупиняється на досягнутому, продовжуючи заготівлю.

Разом із працівниками лісової охорони вагомий доробок у виконання планових показників внесли учні Куткірського, Т ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Додав: victor_147 | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)

Підсумки лісокультурної діяльності 2015

Лісівники Бущини завершують осінній період лісогосподарської діяльності. Цьогорічні весна та літо виявились напрочуд важкими за погодними умовами при  проведенні лісогосподарських робіт.

Важливо було зберегти лісові культури попередніх років створення: одно, двох, трьохрічні молоді насадження. Працівники лісової охорони, разом з своїми юними помічниками – учнями шкільних лісництв, протягом всього вегетаційного періоду доглядами за лісовими культурами: проводили догляди на площі більше 500 га.

Цьогорічне літо видалось напрочуд посушливим: високі денні температури та низька вологість завдали значної шкоди молодим, ще не зовсім здерев’янілим сіянцями. Отже довелось доповнювати щойно створенні молоді насадження –лісових культур площею 72 га. Завдання на 2015 рік виконані достойно.< ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: victor_147 | Дата: 20.11.2015 | Коментарі (0)

ДП «Буський лісгосп» запрошує споживачів взяти участь в аукціонних торгах по продажу необробленої деревини з поставкою у І кварталі 2016 року що відбудуться 03 грудня 2015 року на Товарній біржі "Львівська Універсальна" (ЛУТБ)  за адресою: м. Львів, вул. Княгині Ольги, 116, Готель “СУПУТНИК”, 1-й поверх, (Конференцзал) з наступним регламентом:

Реєстрація учасників аукціонних торгів сесії № 1, № 2 та № 3 з 830 год. до 925 год.;

Сесія № 1 – продаж лісоматеріалів круглих листяних порід (ГОСТ 9462-88): початок в 930 год.;

Сесія № 2 – продаж лісоматеріалів листяних порід (ГОСТ 9462-88): початок в 1130 год.;

Сесія № 3 – продаж технологічної сировини (ТУУ 56.196-95): початок в 1230 год.;

Реєстрація учасників аукціонних торгів сесій ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: victor_147 | Дата: 19.11.2015 | Коментарі (0)

Представника Держлісагентства обрано до складу Виконавчого комітету Європейської лісової Комісії ФАО


 

2–6 листопада у м. Енгелберг (Швейцарська Конфедерація) відбулася спільна сесія Комітету по лісу та лісовій галузі ЄЕК ООН і Європейської лісової комісії ФАО.

Участь у роботі сесії взяли представники лісових адміністрацій 39 країн регіону, Європейської комісії і 13 міжнародних та регіональних організацій і процесів лісового профілю.

Загальна кількість учасників – 230 осіб. Основні теми сесії - внесок лісових екосистемних послуг у суспільний розвиток та основні тенденції розвитку ринку лісоматеріалів.

У рамках проведення заходу було гідно оцінено внесок лісівників України у зміцнення міжнародної співпраці. До складу Виконавчого комітету Європейської лісової Комісії ФАО було обрано головного спеціаліс ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: victor_147 | Дата: 16.11.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 »