Головна » 2015 » Листопад » 11

Відпочинок у лісі – це романтично, затишно і дуже традиційно для кожного з нас, особливо у теплу пору року. Але він має бути комфортним і максимально безпечним – причому це стосується як відпочивальників, так і власне лісу. Особливої актуальності ця тема набуває під час пожежонебезпечного періоду. Тому лісівники ДП «Буський лісгосп» досить багато уваги приділяють створенню рекреаційних пунктів.

         Їх облаштовують переважно вздовж автомобільних трас. Тоді працівники лісової охорони дбають ще й про те, аби до зони відпочинку був зручний під’їзд і можливість припаркувати авто. Але такі ж рекреаційні майданчики можуть бути в глибині лісу або поблизу населених пунктів – в місцях, традиційно вибраних місцевими мешканцями для свого відпочинку.

        В кожному такому пункті є зручн ... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: victor_147 | Дата: 11.11.2015 | Коментарі (0)

Держлісагентство запроваджує систему електронних державних закупівель "ProZorro"

Основною метою запровадження електронних закупівель є ефективне витрачання державних коштів, а також запобігання корупції завдяки громадському контролю та розширенню кола постачальників.

Постачальником програмного рішення для підключення до «ProZorro» було обрано компанію «АПС Солюшинз» на безкоштовній основі (згідно з правилами ProZorro для державних замовників).

Компанія «АПС Солюшинз» з серпня 2015 року подала заявку та виконала першочергові умови для підключення до проекту електронних державних закупівель «ProZorro» та почала інтеграцію програмного продукту відповідно до концепції вказаної системи.

28 жовтня 2015 року компанія повідомила про готовність до тестування та подала заявку на проведення інтеграції із системою «ProZorro».

З 01.11.2015 Держлісагентство ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: victor_147 | Дата: 11.11.2015 | Коментарі (0)