Головна » 2015 » Листопад » 27

29 листопада 2015 розпочинається сезон полювання на зайця-русака

      Сезон полювання на зайця-русака відкривається у мисливських угіддях Буського району 29 листопада, триватиме він до кінця грудня 2015 року.

       На полюванні необхідно мати при собі перелік документів: відстрілочну картку, посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушення правил полювання, дозвіл на зброю, а також паспорт на собак мисливських порід у разі їх використання.

       Бажаємо мисливцям Бущини вдалого полювання !

 

Районний мисливствознавець

Буського району                       & ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: victor_147 | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

25 листопада у приміщенні готелю «Київ» відбувся круглий стіл на тему: «Реформа лісового господарства – шлях від сировинної галузі до високоефективної деревообробки». Захід був ініційований МДО «Депутатський контроль».

У ході зустрічі обговорювались актуальні питання щодо реформування лісової галузі, збільшення обсягів обробки деревини в Україні, запровадження нових програм кредитування підприємств тощо.

Від запровадження мораторію очікуємо зниження цін по деяким позиціям необробленої деревини на внутрішньому ринку. Однак важливо, щоб з’явилися ефективні переробні підприємства. Тоді лісовим господарствам не доведеться зменшувати об’єми заготівлі, а цінові коливання не вплинуть на роботу галузі», – повідомив Голова Державного агентства лісових ресурсів України Олександр Ковальчук.

Серед запрошених були наро ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: victor_147 | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)