Головна » 2015 » Листопад » 03

29 жовтня відбулась колегія Державного агентства лісових ресурсів України під головуванням Олександра Ковальчука.

У ході засідання присутніх було поінформовано про візит делегації Держлісагентства до Латвійської Республіки. Мета поїздки - відвідання Латвійської державної лісової служби та Державного акціонерного товариства «Латвійські ліси», обмін досвідом з питань реформування лісової галузі , ознайомлення із структурою, функціями, пріоритетними завданнями, найважливішими досягненнями лісової служби та акціонерного товариства.

Також було заслухано доповіді керівників підприємств «Вінницялісозахист», «Івано-Франківськлісозахист», «Харківлісозахист» про санітарний стан лісів, заходи боротьби із шкідниками і хворобами лісу та фітосанітарний моніторинг інвазивних шкідників і хвороб лісових насаджень України.

З питанням законодав ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: victor_147 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

Осінній ліс

Як красиво в осінньому лісі! Дерева та кущі вбралися у різнобарвні шати: золотисто-жовтий, вишнево-червоний, темно-зелений. Серед строкатого листя чітко вирізняються чисто-чорні або сліпучо-білі стовбури. Кожне дерево має своє особливе вбрання, свої неповторні відтінки кольорів. Все залежить від його породи: ясен це чи береза тощо.

У сонячний день осіннє листя буквально світиться в променях! Сонце ще гріє, але повітря вже холодне, свіже та чисте. І якось незвично тихо осіннім днем ​​в лісі. Тільки чути під ногами: «шур-шур». Це опале листя м'яко вкриває до весни висохлу та поруділу траву. Або ще один лист відірветься від гілки і майже без звуку опуститься вниз, до інших листочків.

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »
Переглядів: 577 | Додав: victor_147 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» та наказів ДП «Буський лісгосп», в мисливських угіддях Буського району 31 жовтня розпочинається нагінне полювання на копитних тварин (козуля, кабан), а також на куницю лісову, бобра, борсука за ліцензіями згідно з затвердженими наказом Мінагрополітики №172 від 05.05.2015 року лімітами добування.


     Днями колективного полювання є субота та неділя.
   За інформацією щодо вартості ліцензій, відстрільних карток, послуг, що надаються мисливцям під час полювання та іншою інформацією звертатись до користувачів мисливських угідь.
  Полювання заборонено:
  - на відтворюючих ділянках,
  - на відстані ближче 200 м від будівель населеного пункту та окремо розташованих будівель, де можливе перебування людей, ... Читати далі »

Переглядів: 600 | Додав: victor_147 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

У Львові 1 листопада урочисто відзначили 97-у річницю утворення Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР) та вшанували пам’ять Українських січових стрільців і вояків Української галицької армії.   

1 листопада 1918 року у Львові було проголошено Західно-Українську Народну Республіку, яку очолив сотник Українського Січового Стрілецтва, вихованець Станіславівського «Пласту» Дмитро Вітовський. Упродовж майже п’яти місяців нинішній Івано-Франківськ був столицею ЗУНР на чолі з президентом, доктором Євгеном Петрушевичем.

прес служба ДП "Буський лігосп"

Переглядів: 520 | Додав: victor_147 | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)