Головна » 2016 » Березень » 21

17 березня 2016 року в приміщенні Золочівської РДА відбулась зустріч представників місцевих рад, працівників адміністрації, депутатів районної ради, представників Золочівського та Буського лісових господарств присвячена місячнику довкілля.

Виступали перший заступник голови Золочівської РДА Нижник І.П., який звернув увагу на екологічні проблеми довкілля, вивіз сміття в лісові масиви. випалювання сухої рослинності.

Начальник Золочівського РУ ДСНС наголосив, що в 2015році на території Золочівського району було багато пожеж, пов’язаних з горінням торфу та сухої трави. Тому необхідно, щоб населення більш відповідально ставилось до несанкціонованих підпалів, так як для гасіння 1м2 торфу потрібно близько 1,5 тонни води.

Підсумком зустрічі став девіз – всім разом навести лад в населених пунктах, вздовж ... Читати далі »

Переглядів: 617 | Додав: victor_147 | Дата: 21.03.2016 | Коментарі (1)

У ДП «Буський лісгосп» 21 березня 2016року відбулася нарада працівників лісової охорони та головних спеціалістів підприємства з нагоди відзначення Міжнародного дня лісів. Цьогорічне відзначення цієї дати ознаменоване значними здобутками лісівників Бущини: заготовлено і здано на переробку у Львівський насінницько-селекційний центр 4300кг насіннєвої сировини сосни, ялини та модрини; створено лісові культури на площі 75га; інтенсивно виконуються роботи по сприянню природному відновленню лісів.

 

                                                           Пресс-сл ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: victor_147 | Дата: 21.03.2016 | Коментарі (0)

Перший весняний місяць традиційно насичений великою кількість обсягів виконання лісокультурних робіт. Цьогоріч працівники лісової охорони Куткірського лісництва зобов’язались провести лісовідновлювані заходи на площі 13 га, тому доводиться використовувати кожен погожий день.

Слід відзначити, що лісівникам суттєву допомогу в реалізації цих планів надають учні та вчителі шкільного лісництва, небайдужі громадські активісти.

В рамках щорічної Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», 17 березня на території Куткірського лісництва, кв 48 вид. 10 було створено лісові культури на площі 1,3 га. Для проведення запланованих лісокультурних робіт були запрошені депутати Глинянської міської ради, громадські активісти, журналісти районної газети, учні та вчителі Куткірського шкільного лісництва, адже понад 1898 га лісових насаджень розташовані на території Золочівського адмі ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: victor_147 | Дата: 21.03.2016 | Коментарі (0)