Головна » 2019 » Травень » 28 » Звітують лісівники Бузеччини.
09:38
Звітують лісівники Бузеччини.

       Розпочався календарний 2019 рік і працівники ДП» Буське лісове господарство» приступили до реалізації планів майбутнього фінансового року. Перш за все основні показники виробничо- фінансової діяльності підприємства представлені у Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства.

У звітному періоді підприємством заготовлено 13,0 тис. кбм. деревини,

в тому числі від рубок головного користування 7,0 тис. кбм.

Для потреб внутрішнього ринку реалізовано 9,2 тис. кбм. необробленої деревини.

На підприємстві успішно працює деревообробний цех первинної обробки деревини. За звітній період у власному цеху перероблено 3,6 тис. кбм. деревини. Слід відзначити, що в цеху переробки в основному використано деревина, що заготовлена від санітарно-вибіркових рубок, повязаних з масовим всиханням сосни звичайної.

Загалом підприємством реалізовано продукції на суму 16,1 млн. грн.

ДП «Буське лісове господарство» у першому кварталі 2019 року сплатило до бюджетів усіх рівнів 4,6 млн. грн. податків та зборів (обовязкових платежів). Цей показник на 1,3 млн. грн. більше, порівняно з 2018 роком.

Зокрема до державного бюджету України сплачено 2,8 млн. грн. Слід відзначити що в звітному періоду році підприємство сплатило 1,0 млн. грн. податків, зборів та інших обов’язкових платежів до місцевого бюджету .

Середньомісячна заробітня плата одного штатного працівника порівняно з минулим роком зросла на 12% і склала 10600грн.

Пресс-служба "ДП Буське лісове господарство"

 

Переглядів: 360 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: