Головна » 2020 » Липень » 27 » Звітує ДП «Буське лісове господарство»
15:17
Звітує ДП «Буське лісове господарство»

У  роботі кожного підприємства є період в діяльності, коли необхідно підвести підсумки роботи; проаналізувати зроблене; намітити перспективи майбутнього.

         Світлина від Державне підприємство "Буське лісове господарство".Таким етапом в роботі нашого підприємства є завершення першого півріччя 2020 року, а отже працівники ДП «Буське лісове господарство приступили до підведення підсумків роботи за звітній період.

         Підсумки роботи та основні показники виробничо фінансової діяльності підприємства представлені для аналізу і затвердження у Львівське обласне  управління лісового та мисливського господарства.

У звітному періоді підприємством заготовлено 24,5 тис. кбм. деревини,

в тому числі від рубок головного користування 18,0 тис. кбм.

Вся необроблена деревини реалізована для потреб внутрішнього ринку.

На підприємстві успішно працює деревообробний цех первинної обробки деревини. За звітній період у власному цеху перероблено 5,9 тис. кбм. деревини та реалізовано продукції переробки деревини на суму 6,1 млн грн.                          .             

              Загалом підприємством реалізовано продукції на суму 26,0 млн. грн.

          Важливим компонентом роботи підприємства є своєчасна сплата обов’язкових платежів до державного  і місцевих бюджетів так, у першому півріччі 2020 року ДП «Буське лісове господарство» сплатило до бюджетів усіх рівнів 9,4 млн. грн. податків та зборів. Зокрема, до державного бюджету України сплачено 6,0 млн. грн. Значну частину платежів до держбюджету становить  ПДВ – 3,8 млн. грн. рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів –1,5 млн. грн.. Слід відзначити що за звітній період 2020 року підприємство сплатило -1,8 млн. грн. податків, зборів та інших обов’язкових платежів до місцевого бюджету .

Своєчасно та в повному обсязі  підприємством сплачено  єдиного соціального внеску в розмірі 1,6 млн. грн. Цей показник забезпечує наповнення дохідної частини Пенсійного фонду України, відтак сприяє виплаті пенсій пенсіонерам.

Середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника склала 8156 грн.

Необхідно  відзначити, що працівники лісової охорони ДП «Буське лісове господарство» дбають про майбутнє лісового господарства підприємства та району в цілому. У звітному періоді посаджено 89 га. лісових культур та проведено сприяння природньому поновленню основних лісоутворюючих порід на площі 89 га. Проведено догляди за лісовими культурами та природнім поновленням на площі 282 га.

         Цьогоріч підприємство отримало кошти з обласного бюджету на ведення лісокультурного виробництва, в зв’язку з чим закуплено садивний матеріал сіянців  модрини, ялини, сосни та дуба із закритою кореневою системою на суму 100.0 тис. грн. у спеціалізованому підприємстві ДП « Львівський селекційно – насінницький центр.»

 При веденні лісокультурного виробництва до складу лісових культур вводилися швидкоростучі деревні породи та створено експерементальні культури з них .

Розпочато роботи з інвентеризації оновлення лісонасіневої бази основних лісоутворювачів, а отже у лісового господарства Бузеччини є перспективне майбутнє.

Важливою складовою в роботі підприємства є проведення базового лісовпорядкування на наступний ревізійний період 2021 – 2030 років. Львівською лісовпорядкувальною експедицією розпочато польові роботи, але  зробити доведеться ще чимало, адже від запланованих заходів сьогодні буде залежати робота підприємства в майбутньому. Вартість лісовпорядкувальних робіт становить майже1,8 млн. грн.

Постійно співпрацюємо з органами місцевого самоврядування та із ЗМІ, підтримуємо та надає необхідну допомогу бюджетним організаціям соціальної сфери.

             Позитивні результати роботи нашого підприємства- це спільна, наполеглива праця всіх працівників нашого колективу

 

Прес служба ДП «Буське лісове господарство»

Переглядів: 433 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: