Головна » 2021 » Вересень » 23 » Звітно-виборна конференція у ДП "Буське лісове господарство"
10:57
Звітно-виборна конференція у ДП "Буське лісове господарство"
23 вересня 2021 року в державному підприємстві «Буське лісове господарство» відбулися профспілкові звітно-виборні збори Первинної профспілкової організації.
На зібранні були присутні 129 делегатів від підприємства.
Розпочалась звітно-виборна конференція із хвилини мовчання в пам'ять про Юрія Теодоровича Гуньку, який протягом багатьох років очолював профспілкову організацію підприємства.
Протягом конференції заслухали доповідь директора підприємства Миколи Яворського щодо фінансово-господарської діяльності підприємства за 2021 рік , також відбулось нагородження найкращих працівників грамотами та подяками з нагоди Дня працівника лісу.
Про роботу профспілкового комітету доповіла секретар Леся Лісовець, яка наголосила на злагоджених діях з керівництвом лісгоспу та профспілки упродовж звітного періоду, про що свідчать довіра членів трудового колективу та висловлювана ними підтримка щодо роботи первинної організації, також проінформувала про проведену роботу із соціального захисту та підтримання належних умов праці.
Не залишилися осторонь делегати з структурних підрозділів, які висловлювали пропозиції щодо роботи підприємства, профспілки і положень колдоговору.
Зокрема, члени профспілкової організації зазначили, що завдяки зусиллям профспілки у колективі створений сприятливий морально-психологічний мікроклімат та позитивний імідж лісгоспу.
Основною метою в роботі профспілкового комітету є піклування про кожного працівника, незалежно від стажу, віку, посади, надання членам профспілки допомоги у вирішенні як професійних, так і соціальних питань, підтримка молодих спеціалістів, ветеранів праці.
Далі перейшли до виборів на новий період голови первинної профспілкової організації лісгоспу, членів профспілкового комітету та ревізійної комісії.
Згідно з пропозиціями, які надійшли від працівників ДП «Буський лісгосп», було одностайно підтримано обрання головою профспілки Тараса Феденишина, заступником Ігоря Комарницького.
Прес-служба ДП "Буський лісгосп"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0
Охоплено людей
0
Взаємодія
 
Подобається
 
 
 
Коментувати
 
 
Поширити
 
 
Переглядів: 202 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: