Головна » 2017 » Червень » 7 » Зустріч представників Бродівського об'єднанного управління Пенсійного фонду України з працівниками ДП "Буський лісгосп"
09:57
Зустріч представників Бродівського об'єднанного управління Пенсійного фонду України з працівниками ДП "Буський лісгосп"

24 травня начальник відділу обслуговування громадян в Буському районі Бродівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Львівської області Наталія Кузіна провела зустріч з трудовим колективом Державного підприємства “Буське лісове господарство”.
Фахівець надала роз’яснення щодо правильності оформлення та видачі довідок про стаж і заробітну плату для призначення і перерахунку пенсій, обговорила зі своїми співрозмовниками основні моменти підготовки майбутніми пенсіонерами документів, необхідних для призначення пенсії.
Також, проінформовано щодо необхідного спеціального стажу для призначення пенсії за вислугу років працівникам лісгоспу та наголошено, що пенсія за вислугу років призначається з дати звернення та за умови звільнення з роботи, яка дає право на даний вид пенсії.
В ході зустрічі присутніх ознайомлено із змінами в пенсійному забезпеченні громадян з 1 травня цього року у зв’язку зі збільшенням прожиткового мінімуму для громадян, які втратили працездатність відповідно до Закону України “Про Державний бюджет України на 2017 рік”.
Наталія Вікторівна звернула увагу на можливість отримання роз’яснень за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду, телефонів “гарячих” ліній та на сторонці в соціальній мережі” Facebook”.
На завершення зустрічі присутнім надано інформаційно-роз’яснювальні матеріали.

За матеріалами Управління ПФУ у Бродівському районі.

Переглядів: 455 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: