Головна » 2021 » Листопад » 17 » За кілька днів - відкриття полювання на хутрових !
15:26
За кілька днів - відкриття полювання на хутрових !
За кілька днів - відкриття полювання на хутрових !
З 21 листопада в мисливських угіддях підпорядкованих ДП "Буський лісгосп", розпочинається сезон полювання на хутрових звірів (зайця-русака, лисицю, єнотоподібного собаку). Тривалість полювання - до 02 січня 2022 року.
Наголошуємо на обов’язковому дотриманні мисливцями правил полювання, а також правил поводження на полюванні з мисливською вогнепальною зброєю та дотримання ветеринарно-санітарних вимог при використанні на полюванні собак та обробці добутих шкурок з хутрових звірів. Закликаємо мисливців проявити культуру полювання, що забезпечить гарний відпочинок, незабутні враження від спілкування з природою.
Попереджаємо, що контроль за дотриманням мисливцями правил полювання впродовж сезону полювання здійснюватимуть рейдові бригади підприємства.
Просимо і пересічних громадян, які відвідують ліс, пам’ятати, що субота й неділя – дні полювання, бути обережними й поміркованими, уникати перебування в мисливських
угіддях, де проводиться полювання.
Будьте обережні!
Вартість разової відстрільної картки становить 200 грн., сезонної 500 грн. + комісія банку, на рахунок придбання звертатись до головного офісу підприємства за адресою м. Буськ вул. Січових стрільців, 39.
Прес-служба ДП "Буський лісгосп"
 
 
 
 
 
Переглядів: 177 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: