Головна » 2017 » Березень » 27 » Триває весняна посадка лісу
10:16
Триває весняна посадка лісу

Уже з перших днів весни на території Таданівського лісництва тривають активні роботи з підготовки ґрунту, доповнення та посадки лісових культур.

Загалом цьогоріч на території Таданівського лісництва заплановано посадити 16,8 га лісових культур, а це більше 95 тис. саджанців: з них – 61 тис. саджанців сосни та 34 тис. саджанців дуба звичайного, – розповів лісничий Таданівського лісництва Йосиф Дяківнич. – Із запланованих 16,8 га станом на середину березня уже посаджено 10 га (у кварталах 49, 53 та 33 лісництва), решта робіт буде виконана до кінця березня.

Водночас лісничий висловив подяку своїм співробітникам, які в цей час активно займаються посадкою молодого лісу – Григорію Зубу, Богдану Гірному, Михайлу Волошину та Петру Федині.

Гордістю всього колективу Таданівського лісництва є теплиця модрини європейської. Як розповіла ветеран лісового господарства Олена Гавришко, модрина європейська є нетиповим видом для наших територій, однак вона є незамінною для підсадки та доповнення лісових культур. Тому попри всі складнощі при вирощуванні, модрина є дуже корисною для збереження та кращого догляду за культурами сосни та дуба звичайного.

Крім того, на території Таданівського лісництва проводяться роботи зі сприяння природного лісовідновлення.

За матеріалами http://kam-byzrda.com.ua/tryvaje-vesnyana-posadka-lisu/

Переглядів: 558 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: