Головна » 2016 » Листопад » 21 » Триває активне інформування місцевих громад Львівщини про заплановані на 2017 рік лісогосподарські роботи
17:25
Триває активне інформування місцевих громад Львівщини про заплановані на 2017 рік лісогосподарські роботи

       На виконання рішення Львівської обласної ради від 16 лютого 2016 року №77 «Про запровадження механізмів громадського контролю за використанням та відтворенням лісових ресурсів області» лісогосподарські підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства проводять зустрічі з представниками місцевої влади та безпосередньо з громадами сіл, на яких обговорюють плани лісогосподарських робіт на 2017 рік.

З цією метою лісівниками розроблені орієнтовні ►Календарні плани обговорень з місцевими громадами запланованих на 2017 рік рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів державними лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ.

На даний час найбільше таких громадських слухань пройшло в зоні діяльності Бібрського, Бродівського, Дрогобицького, Золочівського, Самбірського та Турківського держлісгоспів. 

На сходах громад та сесіях місцевих рад також обговорюються і інші лісівничо-господарські заходи, які цікавлять місцеве населення. Зокрема, це стосується питань охорони і захисту лісу та порядку реалізації лісопродукції для населення.

Нагадуємо, що вся інформація про планові рубки лісу є у відкритому доступі. З нею можна ознайомитись на сайтах Львівської облдержадміністрації, Львівського ОУЛМГ та лісогосподарських підприємств.

 

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Переглядів: 510 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: