Головна » 2020 » Червень » 23 » Технічне приймання лісових культур
16:20
Технічне приймання лісових культур

18 червня 2020 року у Львівському ОУЛМГ відбулась нарада головних лісничих підприємств області. Основним питанням, що розглядалось -  було підведення підсумків лісокультурної компанії весни 2020 року.

         Однак , підведенню підсумків лісовідновних робіт, передувала значна робота на підприємстві. Щороку з настанням погожих днів працівники лісової охорони приступають до створення лісових культур – майбутніх високопродуктивних лісових насаджень. Ось і в цьому році в стислі терміни було висаджено лісові культури на 92 га. та проведено сприяння природньому поновленню лісу на площі 89 га. Подальші погодні умови суттєво вплинули на приживлюваність та ріст лісових культур, а отже протягом вегетаційного періоду доведеться поборотись за позитивні результати проведеної клопіткої роботи.

         Працівниками лісової охорони підприємства разом з головними спеціалістами відділу лісового господарства Львівського ОУЛМГ Кисіль М.С. було обстежено 20.4 га. лісових культур, що становить 11% від загальної площі лісовідновлення: з них – 14.9 га. – стан добрий ; 5,5 га.- стан задовільний.

Пресс служба

ДП «Буське ЛГ»

Переглядів: 256 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: