Головна » 2021 » Березень » 15 » Створюємо ліси разом!
15:12
Створюємо ліси разом!


Увага! У зв'язку з несприятливими погодними умовами, організаторами Акції "Озеленення планети" за погодженням з Держлісагентством, прийнято рішення щодо перенесення дати проведення Акції з 20 березня на 10 квітня 2021 року.

21 березня, у Міжнародний День Лісів розпочинається лісівнича акція Державного агентства лісових ресурсів України «Створюємо ліси разом!», яка триватиме до Дня довкілля - 17 квітня 2021 року.


За сприятливих погодних умов 10 квітня 2021 року відбудеться садіння лісових культур на території державних лісогосподарських підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства спільно з учасниками Акції в рамках глобального екологічного проєкту «Озеленення планети».


Лісівники Львівщини підготували локації – лісові ділянки, на яких після проведення інструктажу відбудеться садіння лісових культур спільно з учасниками заходу.

►Місцерозташування лісових ділянок в розрізі лісогосподарських підприємств на час проведення Акції в лісах Львівського ОУЛМГ

Для належної організації проведення Акції та широкого доступу до інформації усім бажаючим, на сайті Львівського ОУЛМГ та на веб-сайтах державних лісогосподарських підприємств буде зазначена вся необхідна інформація стосовно відповідальних осіб (ПІБ, контактні телефони), локацій – лісових ділянок, де проводитиметься Акція.

Відповідальна особа по Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства - Кисіль Михайло Степанович - головний спеціаліст відділу лісового господарства Львівського ОУЛМГ.

Контактні дані:

- тел. роб. (032)297-61-21, моб. 0679309375;

- email: zaxyst-kysil@ukr.net

Запрошуємо громадськість Львівщини, учнівську та студентську молодь, представників інститутів громадського суспільства, органів влади, засобів масової інформації, державних установ та організацій, бізнесових структур долучатися до Акції.

Звертаємо увагу на те, що з метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19 всі заходи акції необхідно проводити з суворим дотриманням усіх карантинних обмежень.

Довідково. У рамках глобального екологічного проєкту «Озеленення планети» планується висадка 1 млн дерев за 24 години у всіх куточках світу. Місією ініціативи на наступні 3 роки є висадка 100 млн дерев по всій планеті і поширення цієї теми серед усіх верств населення, аби змінити екосвідомість людей для шанобливого ставлення до природи
Переглядів: 243 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: