Головна » 2018 » Липень » 30 » Спростування інформації!!!
09:39
Спростування інформації!!!

     При проведенні позапланової перевірки ДП «Буське лісове господарство»

у період з 16 по 20 липня 2018 року, щодо наслідків низових лісових пожеж, які мали місце 13 – 15 квітня поточного року на території Куткірського лісництва, інспекторами Державної екологічної інспекції у Львівській області не об’єктивно проведено облік, обмір та нарахування збитків, завданих вогняною стихією. З цього приводу ДП "Буське лісове господарство" буде звертатись в суд.

   Зазначені соснові насадження масово пошкоджені офіостомовими грибами, заселені верхівковим короїдом, і їх всихання, у більшості випадків, не пов’язане із наслідками лісових пожеж.

    Спеціалісти ДП «Буське лісове господарство» не погоджуються із розрахунками розмірів шкоди, наведеними в Акті перевірки №400/06 Держекоінспекції у Львівській області і просить провести відповідні правки та уточнення викладених фактів, а також офіційно спростувати інформацію, яка була поширена Держекоінспекцією Львівської області щодо наслідків даної лісової пожежі, за інших обставин – спірні питання доведеться вирішувати в судовому порядку.

Прес-служба ДП «Буське лісове господарство»

Переглядів: 394 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: