Головна » 2018 » Січень » 12 » Сьогодні колективу ДП «Буський лісгосп» представили нового директора
16:30
Сьогодні колективу ДП «Буський лісгосп» представили нового директора

Сьогодні колективу ДП «Буський лісгосп» представили нового директора

     Сьогодні, 12 січня, відбулося представлення нового директора державного підприємства «Буський лісгосп» Миколи Васильовича Яворського який до цього часу обіймав посаду головного лісничого - першого заступника директора ДП "Буський лісгосп". У врочистому заході взяли участь начальник Львівського обласного управління лісового і мисливського господарства Анатолій Дейнека, голова Буської райдержадміністрації Петро Мороз, голова районної ради Богдан Глова, чисельний колектив держпідприємства.

Начальник Львівського обласного управління лісового і мисливського господарства Анатолій Дейнека у своєму виступі ознайомив  усіх присутніх з наказом про призначення Миколи Яворського, окреслив завдання для держпідприємства на 2018 рік та висловив свої побажання новопризначеному керівнику.

Виступаючи перед присутніми, голова Буської РДА Петро Мороз та голова районної ради Богдан Глова привітали Миколу Яворського із призначенням та побажали плідної праці й розвитку лісового підприємства, бо саме Буський лісгосп є одним із найбільших платників податків до районного бюджету.

Від трудового колективу Миколу Яворського з призначенням привітали заступник директора по виробництву Ярослав Максим та депутат Львівської обласної ради, менеджер з постачання ДП “Буський лісгосп” Степан Рак.

Пресс-служба ДП "Буський лісгосп" за матерілалами "Буського радіо"

Переглядів: 574 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: