Головна » 2020 » Жовтень » 1 » Розпочалася осіння інвентаризація лісових культур
12:14
Розпочалася осіння інвентаризація лісових культур

    В ДП «Буський лісгосп» днями розпочалася  осіння інвентаризація лісових культур, розсадників, плантацій, природного поновлення лісу виробництва 2020 року.  Буде також здійснено переведення лісових культур та природного поновлення у вкриті лісом землі. Проводиться атестація лісових культур і ділянок з природним поновленням, непереведених у вкриті лісом землі.
    На підприємстві створено комісії по кожному підрозділу з залученням інженерно технічних - працівників. Однорічні лісові культури перевіряються на відповідність проектам лісових культур: схемі створення, породний склад, розміщення садивних місць, якість посадки,  уточнюється їх приживлюваність. Також атестації підлягають незімкнуті  лісові культури віком від 4 років.
   За умови досягнення лісовими культурами у визначеному віці відповідної зімкнутості крон, густоти та висоти, вони переводяться у покриті лісом площі та передаються в експлуатацію. В цьому році  плануємо перевести у вкриті лісовою рослинністю   100 га лісових культур та  30 га природного поновлення.

Переглядів: 280 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: