Головна » 2017 » Травень » 29 » Протипожежні навчання провели у Верблянському лісництві
17:06
Протипожежні навчання провели у Верблянському лісництві

      Сьогодні, 29 травня, на території Верблянського лісництва ДП "Буський лісгосп" відбулося практичне тренування (навчання) органів управління та сил цивільного захисту з питань організації управління та дій у разі виникнення пожеж у природніх екосистемах на території району, зокрема у навчаннях були задіяні вогнеборці Буського районного відділу ДСНС ДПРЧ 14 та пожежна дружина ДП "Буський лісгосп", залучено 3 одиниці техніки.
Як зазначив начальник Буського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Юрій Мурин, проведення тренувань дасть змогу відпрацювати алгоритм дій при гасінні пожеж в екосистемах та забезпечить мінімальні втрати при ліквідації НС, пов’язаних з пожежами.
За навчаннями спостерігав голова райдержадміністрації, голова районної комісії з питань ТЕБ і НС Петро Мороз, начальник Буського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Юрій Мурин, в.о. директора ДП "Буський лісгосп" Микола Яворський.  Під час підведення підсумків голова Буської РДА дав оцінку діям рятувальників, лісівників, інших задіяних служб, готовності спецтехніки до гасіння пожеж, злагодженості дій і оперативності реагування на виникнення надзвичайної ситуації.

Пресс-служба ДП "Буський лісгосп"

за матеріалами Буської РДА

Переглядів: 1090 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: