Головна » 2017 » Травень » 5 » ПІДБИТО ПІДСУМКИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ НА ЛЬВІВЩИНІ
10:11
ПІДБИТО ПІДСУМКИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ НА ЛЬВІВЩИНІ

ПІДБИТО ПІДСУМКИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ НА ЛЬВІВЩИНІ

    28 квітня 2017 року у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв відбулося урочисте засідання оргкомітету з підбиття підсумків відзначення Дня охорони праці на Львівщині.

     Члени організаційного комітету поінформували присутніх про виконання Плану заходів з нагоди відзначення Всесвітнього Дня охорони праці на Львівщині у 2017 році під девізом «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці».
      Голова оргкомітету – начальник Головного управління Держпраці у Львівській області О.О. Вільхова привітала усіх з Всесвітнім Днем охорони праці і вручила Почесні Грамоти кращим колективам Львівщини та окремим працівникам підприємств області.

      Колектив ДП «Бродівське лісове господарство» Львівського ОУЛМГ визнано кращим підприємством з охорони праці та відзначено Почесною Грамотою за проведення активної роботи, спрямованої на реалізацію вимог законодавства про охорону праці, впровадження комплексного та системного підходу до створення безпечних і належних умов праці, зменшення ризиків виробничого травматизму, професійних захворювань та аварій на підприємстві.

      Відзнаки також отримали головний спеціаліст з охорони праці ДП «Буське лісове господарство» Гунька Ю.Т. та головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Степанишин В.М. за високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків щодо попередження виробничого травматизму і покращення безпеки та гігієни праці.

 

Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

Переглядів: 484 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: