Головна » 2019 » Липень » 19 » Огляд форменного одягу нового зразка у ДП "Буський лісгосп"
15:25
Огляд форменного одягу нового зразка у ДП "Буський лісгосп"

      19 липня у ДП "Буський лісгосп" проведено розширену нараду лісової охорони підприємства та огляд форменного одягу нового зразка, в ході якого особлива увага приділялася наявності форменого одягу, перевірявся його стан та укомплектованість.

Нову форму затвердили в Державному агентстві лісових ресурсів України, єдиного зразка. Вона однотонна, кольору оливи (темно-зелена), складається із зимового, демісезонного та літнього костюмів. Зразки кожного елементу одягу – від взуття до головних уборів – теж затверджено.

           Ця нова форма, буде використовуватись працівниками лісової охорони лісгоспу щоденно, при виконанні своїх посадових обов’язків.

        Необхідність затвердження нових зразків форменого одягу для працівників державної лісової охорони виникла і в тому, що на сьогодні наше суспільство дуже мілітаризоване: в країні продається дуже багато різного камуфльованого одягу на ринках, у магазинах тощо. При цьому в Законі України «Про військовий обов’язок і військову службу» прописано, що заборонено носити форму, яку використовують Збройні Сили України.

      Після завершення заходу, працівники лісової охорони приступили до виконання своїх службових обов'язків.

Пресс-служба ДП "Буський лісгосп"

Переглядів: 582 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: