Головна » 2018 » Квітень » 23 » На території Таданівського лісництва ДП «Буське лісове господарство» відбулася посадка молодого лісу
15:51
На території Таданівського лісництва ДП «Буське лісове господарство» відбулася посадка молодого лісу

        Перший заступник голови Андрій Вашківський та працівники райдержадміністрації 21 квітня взяли участь у весняній посадці лісу на території Таданівського лісництва ДП «Буське лісове господарство».

Андрій Станіславович подякував лісівникам за їх клопітку щоденну працю у створенні нових лісових масивів та акцентував увагу на тому, що посадка лісу, особливо у переддень міжнародного відзначення Дня Землі, повинна стати щорічною традицією.

Водночас до посадки лісу долучилися громадські активісти зі Львова та вихованці Навчально-реабілітаційного центру Святого Миколая (смт. Брюховичі).

Лісівники спільно з пресдтавниками влади та активістами здійснили посадку саджанців сосни та дуба, заліснивши площу у 2 га.

Йосиф Дяківнич, лісничий Таданівського лісництва, подякував усім присутнім за їх роботу і висловив надію, що подібні акції будуть і надалі продовжуватися, адже своєчасна посадка лісу є запорукою майбутнього розвитку та процвітання лісової галузі в цілому.

Пресс-служба ДП "Буський лісгосп" за матеріалами Кам'янка-Бузької РДА

Переглядів: 572 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: