Головна » 2018 » Вересень » 27 » ІV з'їзд лісівників України
15:01
ІV з'їзд лісівників України

       25 вересня у Києві відбувся IV з’їзд лісівників України. У роботі з’їзду взяли участь від Львівщини начальник обласного управління Анатолій Дейнека, зокрема від ДП «Буське лісове господарство» був присутній директор підприємства Микола Яворський лісівники підвідомчих лісогосподарських підприємств обласного управління. Загалом на з’їзді були присутні майже 500 делегатів з усіх областей України: лісівники обласних управлінь, науковці, народні депутати України, представники деревообробної галузі.

Під час з’їзду фахівці лісового господарства, урядовці, закордонні експерти, інвестори, представники деревообробного сектору опрацювали спільні рішення щодо подальшого розвитку та реформування лісового господарства на основі європейських стандартів та досвіду.

Під час виступу заступник голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар визначив основні пріоритети функціонування лісової галузі, а це фінансове забезпечення ведення лісового господарства у різних лісогосподарських округах, сприяння довгостроковим інвестиціям у галузь; забезпечення стабільності лісового, податкового та природоохоронного законодавства на довгостроковий період; вдосконалення лісоуправління та зміна ставлення суспільства, громадськості, можновладних структур до лісівників та лісового господарства в цілому, як до соціально важливого сектору економіки.

                                                                                                  Пресс-служба ДП "Буський лісгосп"

Переглядів: 521 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: