Головна » 2018 » Березень » 2 » Готуємося до весни
13:55
Готуємося до весни

      На вулиці тріскучі морози, а лісівники Бущини розпочали підготовку до весняної лісокультурної компанії. З приходом весни необхідно виконати значний обсяг робіт по лісовідновленню. Цьогоріч лісокультурний фонд по ДП «Буське лісове господарство» становить 178,7 га, з яких 132,8 га планується під посадку лісових культур. Проекти лісових культур зроблено заздалегідь, але перш ніж вони будуть впроваджені – пройде немало часу та багато технічних випробувань. Перш за все проекти лісових культур проходять апробацію в інших лісових господарствах. Цього року наші проекти рецензували в ДП «Бродівське лісове господарство» під керівництвом головного лісничого Потьомкіна О.М. та інженера з лісовідновлення Кінаш Л.Л. На наступному етапі проекти лісових культур розглядались на лісокультурній раді Львівського ОУЛМГ, що відбулася 19 лютого 2018 року під головуванням головного лісничого управління Целеня Я.П., та за участю завідувача кафедри лісових культур Національного лісотехнічного університету України професора Гузя М.М. і професора цієї ж кафедри Дебринюка Ю.М. і всіх головних лісничих та інженерів з лісовідновлення лісогосподарських підприємств області. А отже, на даному етапі проекти лісових культур отримали статус лісового закону.

Як тільки прийде весна і погодні умови будуть сприятливими, працівники лісової охорони приступлять до заліснення колишніх зрубів.

Часу обмаль, тому ми запрошуємо до співпраці керівників району, громадських активістів, шкільну молодь та небайдужих громадян долучитися до виконання робіт по лісовідновленню.

Зведена відомість проектів лісових культур. промислових плантацій на 2018 рік по ДП "Буський лісгосп"

Головний лісничий

ДП «Буське лісове господарство» І.І. Мякуш

 

Переглядів: 436 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: