Головна » 2018 » Серпень » 3 » До відома мисливців Львівщини
15:17
До відома мисливців Львівщини

   Відкриття полювання на мисливські види птахів, або як кажуть в побуті «полювання на качок» вважається святом для всіх мисливців, а в багатьох випадках для цілих мисливських сімей та їхніх рідних і близьких тому, що власне це полювання є наймасовішим і найбільш популярним та доступним для мисливського загалу.

У другу суботу серпня (11. 08. 2018, з 18.00 години) у Львівській області розпочинається полювання на мисливські види птахів. Мисливськими господарствами проведено облік місцевих видів птахів та розрахована пропускна спроможність мисливських угідь, яку погоджено з Управлінням та Львівською ОДА (►тут).

Наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 09.07.2018, №248, встановлено норми відстрілу інших мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, у сезон полювання 2018/2019 років (наведено нижче). Кожний користувач мисливських угідь області, в межах цього наказу встановив свої норми відстрілу мисливських видів птахів. Ця норма регламентує кількість дичини, яку має право вполювати один мисливець за один день у мисливському господарстві.


Головний мисливствознавець
Львівського ОУЛМГ

В. Бурмас

 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 458 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: