Головна » 2016 » Серпень » 31 » Безпека на полюванні передусім !
10:09
Безпека на полюванні передусім !

Безпека передусім! У Буському відділенні поліції провели інструктаж перед початком відкриття полювання на пернату дичину.

У актовій залі Буського відділення Кам’янка-Бузького відділу поліції відбувся інструктаж з питань техніки безпеки при поводжені з мисливською вогнепальною для представників 5-ти мисливських господарств нашого району. Інформаційно-розяснювальну роботу для мисливців провели: старший інспектор дозвільної системи Буського відділення поліції Іван Дмитраш, районний мисливствознавець Володимир Хомич та керівник патрульної поліції району Святослав Бунь.

Пам’ятка мисливцю

Заборонено полювання  без належного на те дозволу, в заборонених для цього місцях (територіях природо-заповідного фонду), в межах населених пунктів (на відстані ближче ніж 200 метрів від будівель, де можливе перебування людей), у заборонений час (у недозволені для полювання строки, у темний період доби – пізніше години після заходу сонця і раніше години до його сходу), на пернату дичину з нарізною вогнепальною зброєю або з використанням набоїв, споряджених кулями і шротом діаметром більше 5 мм, полювання з мисливськими собаками без наявності на них паспортів, без   зазначення в контрольних картках та відстрільних карках П.І.П. мисливця, місця проведення полювання та відмітки мисливцем про вихід на полювання.

Порушення законодавства «Про мисливське господарство та полювання» кваліфікується як незаконне полювання і особи, винні у незаконному полюванні – несуть відповідальність згідно законів України.

 

Мисливствознавець Буського району Хомич В.В.

Переглядів: 514 | Додав: victor_147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: