Головна » Архів матеріалів

Щорічно в нашій країні трапляються нещасні випадки при проведенні полювання, особливо під час колективних полювань, іноді і з летальним наслідком.

Кожний мисливець вирушаючи на полювання повинен пам’ятати, що його та товаришів, що йдуть з ним на полювання, чекають вдома. Полювання - не розвага, це небезпечне заняття, оскільки мисливець полює на звірів, чи птахів за допомогою вогнепальної зброї. Головною умовою безпеки на полюванні, є тверде знання, і чітке виконання правил полювання та сувора дисципліна усіх мисливців. Не дотримуючись заходів безпеки при поводженні зі зброєю, мисливець ризикує своїм життям і життям інших мисливців. Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства закликає вас, щоб збираючись на полювання освіжити в пам'яті деякі постулати про порядок поводження зі зброєю і деякі пункти правила безпеки на полюванні, особливо на колективному.

1. Будь яка людина, що йде полювати повинна пам’ятати, що на полюванні так са ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: victor_147 | Дата: 31.10.2016 | Коментарі (0)

Для розвитку галузі необхідна Національна лісова стратегія, яка буде базуватися на принципах збереження екології, впровадження новітніх технологій та збережені місцевих традицій. На цьому наголосила т. в. о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

Засідання відбулося в Національному університеті біоресурсів та природокористування 19 жовтня 2016 року.

«Розроблення нацстратегії це початок реформування лісової галузі. Але ми всі розуміємо, що для реформи необхідні ресурси, саме тому пропоную створити Лісовий фонд України», - зазначила Христина Юшкевич.

За словами т. в. о. Голови відомства, фонд допоможе вирішити проблему фінансування лісогосподарств південних та східних регіонів, а також забезпечить розвиток інфраструктури і туризму, лісорозведення та лісовідновлення.

Окрім того, вона повідомила, що Держілагентств ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: victor_147 | Дата: 24.10.2016 | Коментарі (0)

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу.

Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного жителя нашої рідної України. Лісу потрібний мудрий, дбайливий і виважений господар.

Велике спасибі Вам, шановні працівники та ветерани лісового господарства, за невтомну працю і самовідданість. Сердечно бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра і достатку.

 

З найкращими побажаннями

дире ... Читати далі »

Переглядів: 597 | Додав: victor_147 | Дата: 16.09.2016 | Коментарі (0)

       З нагоди Дня працівника лісу,та з метою розвитку та підтримки творчої ініціативи працівників підприємства, що спрямована на збереження, розширення й відтворення лісових багатств та високої ефективності кінцевих результатів лісогосподарської діяльності, 14 вересня 2016 року у ДП "Буський лісгосп" проведено огляд-конкурс з  благоустрою садиб лісництв.

Рішенням конкурсної комісії в конкурсі-огляді перемогло Соколянське лісництво, Незнанівське лісництво заяняло II місце, III місце відповідно зайняло Ожидівське лісництво.

 

 

Пресс-служба ДП "Буський лісгосп"

Переглядів: 497 | Додав: victor_147 | Дата: 16.09.2016 | Коментарі (0)

Безпека передусім! У Буському відділенні поліції провели інструктаж перед початком відкриття полювання на пернату дичину.

У актовій залі Буського відділення Кам’янка-Бузького відділу поліції відбувся інструктаж з питань техніки безпеки при поводжені з мисливською вогнепальною для представників 5-ти мисливських господарств нашого району. Інформаційно-розяснювальну роботу для мисливців провели: старший інспектор дозвільної системи Буського відділення поліції Іван Дмитраш, районний мисливствознавець Володимир Хомич та керівник патрульної поліції району Святослав Бунь.

Пам’ятка мисливцю

Заборо ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: victor_147 | Дата: 31.08.2016 | Коментарі (0)

День Держа́вного Пра́пора Украї́ни — державне свято України, присвячене одному з її державних символів — Прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня. На загальнодержавному рівні свято встановлено указом Президента України ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: victor_147 | Дата: 29.08.2016 | Коментарі (0)

      Державне підприємство "Буське лісове господарство" подало звернення до голови Державної фіскальної служби України Насірова Р.М. та до начальника Закарпатської митниці ДФС України Колеснікова В.І. щодо безпідставного затримання на митному пості Чоп вагонів із лісопродукцією нашого підприємства..

Переглядів: 554 | Додав: victor_147 | Дата: 15.06.2016 | Коментарі (0)

Для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми та до створення і просування культури охорони праці, яка може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці, Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці.

Ідея святкування Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, який було проведено  американськими та канадськими працівниками в 1989 році в пам’ять про людей, які загинули та постраждали на роботі. Вперше з ініціативи Міжнародної він відзначався у 2003році. 28 квітня в Україні вже вдесяте відзначають Всесвітній  день охорони праці. І недаремно цьогоріч він проходитиме під гаслом «Стрес на робочому місці: колективний виклик».

Цьогоріч з нагоди Всесві ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: victor_147 | Дата: 28.04.2016 | Коментарі (0)

Станом на 21.04.2016 лісогосподарські підприємства відомства посадили 30,7 тис. га лісових культур, у тому числі 2,1 тис. га нових лісів.

Про це повідомила представникам засобів масової інформації Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич під час ділової поїздки на Чернігівщину, де вона ознайомилась із роботою лісових господарств області.

Працівники ДП «Ніжинський лісгосп» продемонстрували свої досягнення у вирощуванні сіянців дуба звичайного із закритою кореневою системою та сіянців модрини і сосни звичайної у закритому ґрунті (щороку тут вирощується 2 300 тис. штук стандартних сіянців).

У Горбачівському лісництві Остерського держлісгоспу Перший заступник Голови Держлісагентства відвідала базисний розсадник та дендропарк. ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: victor_147 | Дата: 25.04.2016 | Коментарі (0)

14 квітня 2016 року Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства спільно з Львівським обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді та Департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Львівською обласною організацією товариства лісівників України, за участі викладачів Національного лісотехнічного університету України проведено «Конкурс на краще шкільне лісництво».

В конкурсі змагалися 17 шкільних лісництв із 13 районів області (Бродівського, Буського, Дрогобицького, Жовківського, Золочівського, Миколаївського, Пустомитівського, Перемишлянського, Радехівського, Самбірського, Сколівського, Старосамбірського, Яворівського) та міста Червонограда.

Учнівські лісництва представили: виставку-презентацію досягнень учнівських лісництв; творчий звіт-презентацію учнівських лісництв та відкритий захист науково-дос ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: victor_147 | Дата: 18.04.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 33 34 »